Home » general » Conflicte amb L’Olivar d’en Norat / Srs. Espelt

Conflicte amb L’Olivar d’en Norat / Srs. Espelt

Una companya del sindicat va estar treballant des del 2010 al restaurant «L’Olivar d’en Norat» i altres negocis de la mateixa família, al poble empordanès de Pau, veí de Vilajuïga. Va estar treballant quasi tres anys seguits 6 dies la setmana i sense vacances, i la Patronal va aprofitar la situació d’indefensió de la treballadora per prometre-li indefinidament la regularització de la situació, però va acabar rebent una mitjana de 100 euros mensuals.

CNT-AIT ha iniciat un conflicte sindical contra el restaurant i empreses relacionades, denunciant una situació de semi-esclavatge, i amb l’objectiu d’aconseguir els 49.227,57 euros que li corresponen a la treballadora, que va deixar de confiar en la Patronal.

Dimarts 29 d’octubre del 2013 un piquet va començar acudint al restaNorat01_weburant en horari d’obertura, on va haver oportunitat de tenir una primera conversa entre la mestressa i els sindicalistes, però la primera va seguir sense reconèixer cap relació laboral amb la treballadora, com si fos una indigent a qui donaven de menjar.

Seguidament es van repartir fulletons al centre del poble, mentre la preocupació de la Patrona la va portar a seguir els sindicalistes pels diferents carrers, i intentar evitar que es parlés malament d’ella o la seva família.

Sense cap incident, aquest primer piquet va marxar.

Comunicat de premsa des de Figueres, a 1 de novembre del 2013.

Posted in general

Comments are closed.